מרכז הכנסים, מלון קראון פלאזה ת"א - 26/11/2024

09:00
מתוך הארגון: איומי סייבר פנים-ארגוניים- התמודדות ומניעה

איומי סייבר פנים ארגוניים מלווים את כולנו החל מפגיעה במזיד ועד טעויות אנוש. איך ארגונים יכולים להיערך כדי לצמצם את האיום, החל מהעלאת מודעות ועד בדיקות תקופתיות ומה הדרך הנכונה להתמודד כשהאיום מתממש.

דנית ליבוביץ שטי, מומחית לפורנזיקה דיגיטלית והגנת סייבר, תחשוף בהרצאה מרתקת זו את הגישות והכלים המובילים לבניית תוכנית מקיפה להתמודדות עם איומי סייבר פנימיים. הצטרפו אלינו כדי ללמוד כיצד להפוך את האתגר להזדמנות ולחזק את החוסן הארגוני מפני איומים מבפנים.

מרצה: דנית ליבוביץ שטי- עו"ד מומחית פורנזיקה דיגטלית ומנחת הפודקאסט "למה סייבר?!" בעלים ומנכ"לית אלפא פורנזיקס


10:00
ארוחת בוקר קלה ומפגשי נטווקרינג
10:30
מלחמת הסייבר החדשה: כשבינה מלאכותית פוגשת גיאופוליטיקה

בעידן שבו טכנולוגיה מעצבת מחדש את יחסי הכוחות העולמיים, ד"ר גיל ברעם, מומחית מובילה באסטרטגיית סייבר, חושפת את הזירה המתפתחת של איומי סייבר מבוססי בינה מלאכותית.

מסין ועד ארה"ב, ממעצמות ועד ארגוני טרור - גלו כיצד AI משנה את כללי המשחק בביטחון הלאומי והבינלאומי, ומה צופן העתיד למרוץ החימוש הדיגיטלי.

הצטרפו למסע מרתק אל חזית הביטחון העולמי, שם טכנולוגיה, מדיניות ואסטרטגיה נפגשים ליצור את האתגרים והפתרונות של המחר.

מרצה: ד"ר גיל ברעם- מומחית באסטרטגיה ומדיניות סייבר. מרצה בכירה במחלקה למדע המדינה באוניברסיטת בר-אילן ויועצת לממשלות, חברות וארגונים בין-לאומיים. תחומי המחקר שלה כוללים לוחמת סייבר, שיטות תקיפה של מדינות, תפקיד ארגוני המודיעין בתקיפות סייבר, איומי סייבר על מערכות חלל, וסייבר ובינה מלאכותית. בעבר ניהלה את מחקר הסייבר והחלל בסדנת יובל נאמן למדע, טכנולוגיה וביטחון באוניברסיטת ת"א, הייתה חוקרת פוסט-דוקטורט באוניברסיטת סטנפורד ועמיתת מחקר במרכז הסייבר באוניברסיטת ברקלי, קליפורניה

11:15
הכופרה הבאה כבר בדרך—האם הארגון שלכם מוכן? כך AI משנה את חוקי המשחק

מה למדנו מהתקפות כופרה בישראל ואיך הבינה המלאכותית יכולה לשנות את הדרך בה אנו מגיבים? בהרצאה זו נבחן כיצד ניתן להשתמש ב-AI לזיהוי פרצות בזמן אמת, תגובה אוטונומית מהירה ואפקטיבית מול התקפות כופרה, ויישום תרגולים שוטפים להגנה ארגונית. ארז גל-חן, CTO של NetApp Israel, יחשוף את הכלים והאסטרטגיות שיאפשרו לארגון שלכם להיות צעד אחד לפני התוקפים בעידן הסייבר החדש.

מרצה: ארז גל-חן- CTO, חברת NetApp Israel

12:00
מנהיגות תחת אש: אחריות מנהלים בחזית הסייבר בימי מלחמה

במלחמה על אבטחת המידע, האחריות של מנהלים הופכת קריטית במיוחד בזמני משבר. בהרצאה זו, עו"ד הדס תמם בן אברהם, סגנית דיקן וראש מכון המחקר לניהול סיכוני סייבר בהקריה האקדמית אונו, תעמיק באחריותם של מנהלים ונושאי משרה בהתמודדות עם מתקפות סייבר, ותציג את חשיבות ההכנה המוקדמת, מערכות אבטחה מתקדמות ותוכניות תגובה מהירות כגורם מרכזי להפחתת הנזקים בעסקים, במיוחד בעתות מלחמה.

מרצה: עו"ד הדס תמם בן אברהם- סגנית דיקן וראש מכון המחקר לניהול סיכוני סייבר בהקריה האקדמית אונו

13:00
מהגנה להתקפה: סודות הסייבר ממי שהיה בחזית המלחמה הדיגיטלית

בעידן שבו בינה מלאכותית משנה את כללי המשחק, משה חסן, לוחם סייבר לשעבר ומומחה מוביל בתחום, חושף את הטקטיקות המתקדמות ביותר להגנה מפני התקפות סייבר מתוחכמות. מניסיונו העשיר בהתמודדות עם איומי סייבר איראניים, חסן מציג תובנות ייחודיות על האתגרים העכשוויים ומציע אסטרטגיות מעשיות למניעת התפשטות נזקים בזמן אמת.

בואו לגלות כיצד שילוב של טכנולוגיות מתקדמות וחשיבה אסטרטגית יכול להפוך את ארגונכם למבצר דיגיטלי. הצטרפו להרצאה מרתקת זו כדי לקבל כלים מעשיים להגנה על הנכסים הדיגיטליים החיוניים ביותר שלכם בעידן הסייבר המודרני.

מרצה: משה חסן- ראש קבוצת המחקר בחברת אפווינד, בצבא היה לוחם מקצועי בהתקפות הסייבר של איראן וחברותיה על הממשל והמשק הישראלי

13:45
ארוחת צהרים חווייתית במסעדת המלון
14:30
ארכיטקטורת חוסן: המפתח הסודי להמשכיות עסקית בעידן הבינה המלאכותית

בעולם שבו כל הפסקה בפעילות העסקית עלולה להיות קריטית, אריאל טוסון, ארכיטקט פתרונות בכיר בבינת תקשורת ומחשבים, חושף את הסודות מאחורי תכנון תשתיות מחשוב חסינות.

ההרצאה תתמקד בסקירת המרכיבים השונים הנוטלים חלק באירועים המאתגרים את יכולת הארגון להמשיך ולתפקד, תוך הבנת ההשפעה והאינטראקציה בין רכיבי תשתיות המחשוב השונים בהקשר הזה. נסקור את הטכנולוגיות והדגשים השונים שרצוי להכיר ולהביא בחשבון על מנת לתכנן פתרון המשכיות עסקית אפקטיבי, המותאם לסביבה, לאופי הארגון וליכולת התקציבית.

מרצה: אריאל טוסון- ארכיטקט פתרונות בכיר בבינת תקשורת ומחשבים

15:30
סיום משוער, חלוקת תעודות ושי אישי